Home
Veel Enthousiasme Bij iPhone Cursus

Veel Enthousiasme Bij iPhone Cursus

iPhonecursusChTEr waren veel enthousiaste cursisten vandaag, bij de training Filmen met je iPhone.  Tijdens deze praktijk gerichte workshop leer je hoe je visueel het maximale uit je telefoon kan halen.

De camera in je smartphone is tegenwoordig van zo’n hoge kwaliteit dat je er professioneel uitziende video-opnames mee kunt maken. Een uitkomst voor de alerte journalist/programmamaker die tijdens een nieuwsgebeurtenis of opnamedag extra opnames wil maken. Of voor de interne- en extrerne communicatie van mensen uit het bedrijfsleven. Opnames die daarna bovendien direct op social media geplaatst kunnen worden.
De workshop ‘Professioneel filmen met je iPhone’ wordt gegeven door Emile Hoens en Johan Dijkstra, wiens iPhone-film ‘A Little More Drama’ vorig jaar werd uitgeroepen tot Beste Film tijdens het San Francisco Filmfestival.

Als je ons voor 31 maart op Facebook volgt, heb je kans om een gratis mediacursus (zoals een iPhone cursus) te winnen!