Home
Interview Training door Frénk van der Linden

Interview Training door Frénk van der Linden

Frenk van der Linden geeft Interview trainingen bij Character Training. Alle facetten van een goed vraaggesprek komen tijdens deze cursus aan bod: luisteren, doorvragen, verleiden, anticiperen, sturen en natuurlijk timing, interactie en… stilte komen aan bod tijdens de interview cursus.

Freelance journalist Frénk van der Linden, werkt voor onder meer de NTR-radio (Kunststof), KRO/NCRV-televisie (Brandpunt) en de Volkskrant. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze vlijmscherpe interviews, reportages en documentaires. ‘Schoolvoorbeelden van prestaties op zeer hoog niveau’, oordeelde de jury die hem de Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek toekende voor vraaggesprekken in NRC Handelsblad.

Bekijk gerust meer informatie over de inhoud van de interview cursus door Frenk van der Linden.