Home
Camjo

Camjo

Een vakkundige camerajournalist

Camjo is een afkorting van camerajournalist. Een camjo is feitelijk een journalist die met een camera op pad gaat. Meestal worden journalisten/programmamakers echter op pad gestuurd met een aparte camera- en geluidsman. Maar een camjo verricht al deze handelingen helemaal zelf.
Meestal werkt een camerajournalist als eenmansploeg met een kleinere camera. Dit heeft verschillende voordelen zoals mobiliteit, intimiteit en anonimiteit.
Lees meer over wat een camjo is.

Een opkomend fenomeen

Op tv en internet werken steeds meer camjo’s. Het werkt kostenbesparend en de huidige techniek maakt een aparte cameraman veelal overbodig. Vandaar dat er tegenwoordig een grote vraag is naar professionele en deskundige camjo’s. Maar een camjo is een vak op zichzelf en een professionele cursus is zeer aan te bevelen. Er zijn  talloze technische en inhoudelijke zaken die de kwaliteit van een goede camerajournalist bepalen. Vandaar dat er in een camjo cursus allerlei technieken worden aangeleerd die uw mogelijkheden als camjo vergroten.

Een basic en gevorderden opleiding

Als u geïnteresseerd bent in een camjo opleiding, dan bent bij Character Training aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor twee verschillende soorten camjo opleidingen. Zo heeft u de keuze uit een basic training en een training voor gevorderden. De trainingen Iedere worden verzorgd door specialisten uit het veld en er wordt voornamelijk een praktijkgerichte aanpak gehanteerd.
Bekijk meer informatie over de camjo cursussen die wij aanbieden en ontdek op welke cursusdata de cursussen worden aangeboden.

Meld u nu aan voor een geschikte cursus

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze website nog meer willen weten over de cursussen die wij voor camjo’s aanbieden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de inhoud van onze camjo cursussen, trainingen en opleidingen, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Bovendien kunnen mensen die speciale interesse hebben voor het vak zich aanmelden voor onze Linkedin groep voor camjo professionals. U kunt met ons in contact komen via de contactgegevens die vermeld worden op deze website en u desgewenst direct aanmelden!