Home
Camjo
Camjo opleiding

Camjo opleiding

Camjo opleiding

Snelle resultaten

Ben jij op zoek naar een goedkope maar hoogwaardige camjo opleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Character Training kan jou in korte tijd grote stappen laten zetten in het camjo vak.

Camjo is een vrij nieuw begrip en staat voor camerajournalist. Dit zijn de nieuwe generatie journalisten die met een kleine camera zelf voor geluidsman, cameraman, regisseur, interviewer en beeldbewerker spelen. Dit klinkt wellicht wat overweldigend, maar wie de juiste vaardigheden beheerst, maakt zichzelf daarmee uiterst interessant voor allerlei werkgevers. Dankzij onze professioneel opgezette camjo opleiding kunt u binnen een mum van tijd alle relevante camjo vaardigheden leren.

Word camerajournalist!

U hebt de keuze uit één van onze drie camjo opleidingen / cursussen. Zo bieden wij een Basic, Gevorderd en Compleet pakket aan. Bij de eerste wordt u wegwijs gemaakt met het filmen en opzetten van een item. Zo leert u de fundering voor het maken van een korte reportage. Tijdens de opleiding voor gevorderden wordt hier op verder gebouwd. Er komen andere technieken en draaivormen aan bod.

Onze Camjo Compleet opleiding is erop ingericht om u na een aantal intensieve dagen een geheel zelfstandig professioneel filmpje te kunnen laten maken. Om een echte top camjo te worden raden we  u  aan om na deze cursus ook de opleidingen storytelling en interview bij ons te volgen.

Interesse in een camjo opleiding? Neem contact op!

Hebt u interesse in een opleiding van Character Training? Kijk gerust even verder op onze website of neem vandaag nog contact op. Onze behulpzame medewerkers vertellen u graag meer over onze camjo opleiding en kunnen u voorzien van nog veel meer informatie over aanvullende media cursussen.