Home
Camjo
Wat is een camjo?

Wat is een camjo?

Hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Bij Character Training hebt u de keuze uit veel  media gerelateerde cursussen. Zoals u wellicht zelf al hebt opgemerkt is er veel aandacht voor camjo cursussen. Nu stelt u wellicht uzelf de volgende vraag: Wat is een camjo?

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de camjo en bovendien een overzicht van onze diensten en cursussen op dit vlak. Ons bedrijf is namelijk niet zomaar een klein onderneminkje dat wat simpele vakken aanbiedt, maar het is een plek waar de beste trainers van Nederland, zoals Yvonne Jaspers en Lara Rense tegen een betaalbare prijs hoogwaardige cursussen kunnen aanbieden.

Wat een camjo doet

Dus wat is een camjo? Camjo is de afkorting van camerajournalist. Om precies te begrijpen wat een camerajournalist doet, moet u eerst weten hoe men vroeger te werk ging. Toen besloten verslaggever en redacteur samen wat gefilmd ging worden. Vervolgens ging de verslaggever op pad met een camera- en vaak ook geluidsman.  Dit werd tenslotte door een editor tot een film verwerkt. De camjo combineert in feite al deze verschillende taken. Hij gaat zelf op pad en is verantwoordelijk voor camera, geluid, regie en interview. Vaak doet hij ook nog zelf de montage. In België wordt hij ook niet voor niets eenmansploeg genoemd.

Ontdek onze professionele cursussen

We kunnen u drie verschillende cursussen aanbieden die allemaal antwoord zullen geven op de vraag “Wat is een camjo?” gedurende meerdere dagen waarin u zult filmen, regisseren en monteren. Voor camjo hebben wij de volgende drie cursussen in de aanbieding:

  • Basic
  • Gevorderd
  • Compleet

Camjo klein

De Basic cursus duurt drie dagen en is erop gericht dat u vertrouwd raakt met wat een camjo allemaal doet. De cursus voor gevorderden gaat nog een stap verder. Hierin geven we aandacht aan nieuwe draaivormen en is er extra aandacht voor  regie.  Na een cursus Compleet bent u in staat om helemaal zelf een reportage te maken met de aangeleerde vaardigheden.

Meer weten over wat een camjo is?

Wilt u meer weten over wat een camjo nu eigenlijk is of wilt u u zichzelf direct inschrijven voor de cursus? Kijk dan gerust even op onze website. U kunt hier meer vinden over de camjo en een overzicht van wat wij allemaal aanbieden.