Home
Courses
Camjo cursussen

Camjo cursussen

Camjo_cursussen

We zijn trots op de grote camjo TV-titels die we op eigen naam hebben geproduceerd. Door onze praktijk ervaring weten wij precies wat een camjo in het veld tegenkomt, en wat voor bagage er nodig is om een professioneel product mee naar huis te nemen.

Onze camjotrainer is Henk Harding. Henk maakt als camjo zowel televisieprogramma’s als bedrijfsfilms. Een aantal van zijn camjo producties zoals Het veldhospitaal (Afghanistan) waren te zien op het Nederlands Filmfestival.

 

Cursus Camjo Basic

Van de camjo wordt veel gevraagd: cameraman, geluidsman, regisseur en interviewer komen samen in één persoon. Voor een starter is dit vaak een moeilijke opgave. Daarom spitsen onze cursussen zich toe op essentiële informatie. Dit, in combinatie met veel praktijkoefeningen, geeft de camjo een uitstekende basis om mee aan de slag te gaan.

Duur cursus: 3 dagen

Cursus kosten: 975€ excl BTW
Mail voor meer informatie over deze cursus naar Character Training

 

Cursus Camjo Gevorderd

Onze cursussen zijn er op gericht om jezelf als camjo voortdurend te verbeteren. In de cursus Camjo Gevorderd wordt de aanwezige basiskennis bijgeschaafd en geperfectioneerd. Door het toepassen van slimme handgrepen leert de cursist hoe praktijkproblemen eenvoudig opgelost kunnen worden. Ook wordt er aandacht besteed aan nieuwe draaivormen, het opbouwen van items en gaan we dieper in op de regie.

Duur cursus: 2 dagen
Cursus kosten: €650 excl BTW
Mail voor meer informatie over deze cursus naar Character Training.

 

Cursus Camjo Compleet

Character Training gelooft in niet teveel kletsen, maar gewoon doen.In deze intensieve cursus komen zowel het camerawerk als de montage aan bod. Onze doelstelling is dat iedere deelnemer aan het eind van de camjo compleet cursus in staat is om op een professionele manier een kort item te filmen en te monteren.

Duur cursus: 5 dagen
Cursus kosten: 1795€ excl BTW
Mail voor meer informatie over deze cursus naar Character Training

Vervolgcursussen:
Een camjo die de techniek beheerst is nog geen garantie voor een goed eindproduct. De kunst van een goed verhaal vertellen is een vaardigheid die je kunt leren. In de cursussen Storytelling en Interview wordt dieper ingegaan op deze camjovaardigheden die essentieel zijn voor het maken van een geweldige film.

Meld u aan voor de cursus