Home
Courses
Cursus Online Storytelling

Cursus Online Storytelling

Cursus Online Storytelling

Training Online Storytelling (TV + Internet):

In deze cursus Online Storytelling leren we je de basiselementen van een goed verhaal. Waar moet je op letten als je een idee hebt voor een item of een programma? Hoe selecteer je je onderwerp en welke ingrediënten zijn er minimaal nodig om er een goed item van te maken? Het maken van een goed script is daarbij een belangrijk onderdeel om je idee uit te werken.

Leer tijdens de cursus Online Storytelling de kijker vasthouden

Aan de hand van voorbeelditems analyseren we tijdens deze training Online Storytelling wat verhaaltechnisch goed werkt en wat beter zou kunnen als je de basics van storytelling hanteert. Met de basiselementen van storytelling in de hand, gaan we tijdens de cursus vervolgens over op de verhaalstructuur. De structuur zorgt ervoor dat de basiselementen goed uit de verf komen tijdens de training en de kijker geboeid blijft.

Deze cursus Online Storytelling gaat gepaard met een praktijkoefening. Samen gaan we één van je eigen items of een voorbeeld item opnieuw bekijken en werken aan een verbeterde versie.

Duur van de cursus Online Storytelling: 1 dag
Trainer: Mike Warmels
Cursus kosten: € 495,- excl BTW

Mail voor meer informatie over deze training Online Storytelling naar Character Training.

Meld u aan voor de cursus

2 Comments

  • Claudia schreef:

    Erg fijne cursus om te volgen. Je krijgt er de handvaten om een verhaal op de juiste manier te vertellen. Je leert wat de bouwblokken en voorwaarden zijn om het verhaal interessant te maken voor je doelgroep. Aanrader voor iedereen, in welke branche je ook zit. Storytelling wordt inmiddels alom gebruikt, dus dan kan je er maar beter voor zorgen dat je verhaal goed is.

  • Delfie Bruggeman schreef:

    Wat was de cursus storytelling leerzaam. In een korte tijd veel geleerd van de cursusleider Mike Warmels. Hij is erg enthousiast en brengt alles helder over aan de cursisten. Zeker de moeite waard.

Leave a Comment

*

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.