Home
Courses
E-LEARNING ONLINE STORYTELLING (TV + INTERNET)

E-LEARNING ONLINE STORYTELLING (TV + INTERNET)

Heb je de ambitie een film voor tv of internet te maken? Dan is de E-learning  Online Storytelling een echt aanrader. Award winning programmaker Mike Warmels leert je de basiselementen van een goed verhaal. Waar moet je vooral op letten als je een idee hebt voor een item of een programma? Hoe selecteer je een onderwerp en welke ingrediënten zijn er minimaal nodig om er een goed item van te maken?

DE KIJKER VASTHOUDEN

Zonder kijkers heeft een film natuurlijk maar weinig waarde. Hoe intrigeer je je kijkers en hoe zorg je ervoor dat ze de film tot aan het einde willen volgen? Aan de hand van voorbeelditems leer je tijdens deze training Online Storytelling wat verhaaltechnisch goed werkt en wat beter zou kunnen als je de basics van storytelling hanteert. Met de basiselementen van storytelling in de hand, gaan we over op de verhaalstructuur. De structuur zorgt ervoor dat de basiselementen goed uit de verf komen en de kijker geboeid blijft.

De trainer: Mike Warmels:

Een goed verhaal kun je op minstens tien manieren vertellen. Programmamaker en regisseur Mike Warmels is een meester in storytelling en het maken van de juiste keuzes. Mike maakte al talloze tv programma’s en documentaires. Hij is o.a. winnaar van de ICVM Crown Award, een prestigieus TV beeld en de Prix Jeunesse.

 

Character training biedt de E-learning Online Storytelling in twee varianten aan:

•E-learning Online storytelling. Na inschrijving ontvangt de cursist een link waarmee de training drie maanden online gevolgd kan worden. Deze training is geheel Online zonder aanvullende begeleiding van Character Training.

Kosten training: €139 excl btw

 

•E-learning Online storytelling Plus, Na het volgen van de E-learning ga je aan de slag. De Plus training bied je de mogelijkheid om professionele feedback te vragen op je verhaallijn of je eerste script. De professionele feedback en aanvullende tips van Mike Warmels zullen je film naar een hoger niveau tillen.

Kosten training: €239 excl btw

 

Het maken van een goed script is belangrijk om je verhaal verder uit te werken. Kijk daarom als mogelijke vervolgtraining ook even naar de E-learning Online video: van idee naar script : https://www.character-training.nl/course/e-cursus-online-video-van-idee-naar-script/

Meld u aan voor de cursus

One Comment

  • Henk schreef:

    Erg fijne cursus om te volgen. Je krijgt er de handvaten om een verhaal op de juiste manier te vertellen. Je leert wat de bouwblokken en voorwaarden zijn om het verhaal interessant te maken voor je doelgroep. Aanrader voor iedereen, in welke branche je ook zit. Storytelling wordt inmiddels alom gebruikt, dus dan kan je er maar beter voor zorgen dat je verhaal goed is.

Leave a Comment

*

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.