Home
Courses
Effectief onderhandelen

Effectief onderhandelen

Onderhandelen kun je leren. Het is een uitdagend spel als je de regels beheerst en het spel goed gespeeld word.

In ons (werk)leven hebben we voortdurend met onderhandelingen te maken. We  onderhandelen met collega’s, opdrachtgevers, klanten en de overheid. Maar hoe haal je nu het maximale uit die onderhandelingen?

Tijdens deze training leren we je om op een professionele manier onderhandelingsgesprekken voor te bereiden- en te voeren. U krijgt inzicht in onderhandelingstechnieken en weet deze  toe te passen. Tevens kan u in de onderhandelingsgesprekken structuur aan brengen en de regie  behouden . U weet uw doelstelling te behalen en u heeft meer inzicht in uw sterke- en zwakke punten als het om onderhandelen gaat.

Deze training is geschikt voor iedereen die in werk- en privé situaties  inhoudelijk en/of financieel beter willen leren onderhandelen.

Trainer David Davidson heeft een breed palet aan kennis en vaardigheden. Hij weet hoe je processen succesvol doorloopt, sleutelboodschappen brengt en traint de vaardigheden om dit tot een goed einde te brengen. In deze training gebruikt hij zijn eigen ervaringen als strategische gesprekspartner in crisissituaties en fusietrajecten in het bedrijfsleven. Als trainer en coach begeleidde hij veel omroepen en grote en bekende spelers in de profit en non-profitsector.

 

 

Duur training: 2 dagen

Kosten training: €775 excl. btw

Meld u aan voor de cursus