Home
Courses
Filmen met je Smartphone vervolg

Filmen met je Smartphone vervolg

Vervolg training Professioneel filmen op je Smartphone

Deze handige vervolg training borduurt verder op wat je geleerd hebt tijdens de training Professioneel filmen op je smartphone of Vloggen als een Pro. Tijdens deze zeer praktijk gerichte cursus leer je hoe je visueel het maximale uit je telefoon kan halen.

De training zit vol met handige (technische) tips.  Zo behandelen we de ideale technische uitrusting om professionele films te kunnen draaien op je smartphone. Wat is er allemaal op de markt (o.a. geluid, licht, apps) en wat heeft de filmer daarvan nodig om een goed verhaal neer te kunnen zetten?

Je leert filmen met aanvullende apparatuur zoals statief, geluid, licht en handige apps. Onderwerpen als focus, kadrering, beeldverhaal, montagegericht filmen en audio worden duidelijk uitgelegd tijdens de training.

Verder vragen we je om wat eigen werk mee te nemen dat we tijdens de training kunnen evalueren. We behandelen de problemen waar je gedurende het maken van de film tegen aan bent gelopen. Ook gaan we dieper in op zowel de techniek van het filmen, als de kunst van het vertellen van een kort (online) verhaal.

Na afloop van de vervolgtraining filmen op de Smartphone ben je in staat om nog betere professionele opnames te maken, een verhaal te vertellen/monteren en dit op social media te plaatsen.

Duur cursus: Een dag

Cursus kosten: Vanaf 340€ excl BTW

•Mail voor meer informatie over deze training naar info@character-training.nl

Meld u aan voor de cursus

Leave a Comment

*

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.