Home
Courses
Leer traject: Media in eigen hand

Leer traject: Media in eigen hand

Niet lang geleden nog was het maken van films een ingewikkeld en kostbaar proces. Tegenwoordig is iedereen, na het volgen van een korte intensieve training, in staat om een professionele film te maken op zijn eigen smartphone.

De mediawereld om ons heen verandert razendsnel. Volgens Google en Facebook bestaat maar liefst 80% van hun aanbod uit video. Overheden, bedrijven en organisaties zullen in deze trend mee moeten gaan om het contact met hun achterban niet te verliezen. Maar hoe doe je dat? Immers, voortdurend externe partijen inhuren is kostbaar en tijdrovend. Hoog tjjd dus om als overheid of organisatie zelf  professionele video’s te leren maken. Op deze wijze kunt u in de nabije toekomst uw organisatie, producten of projecten de visuele aandacht geven die ze verdienen.

Character Training heeft om dit doel te bereiken een leertraject samengesteld waarin cursisten in drie dagen worden opgeleid om op een  efficiënte en praktische manier korte professionele films te gaan maken. Films die o.a. zeer geschikt zijn voor o.a. social media /website/in- of externe communicatie.

 

Tijdens het leertraject Media in eigen hand  worden de volgende zaken behandeld:

•Online video: van idee naar script

•Storytelling

•Maken van professionele beelden

•Montagegericht filmen / beeldverhaal

•Interviewsettings

•Regie

•Montage / editen

•Saven eindfilm

•Plaatsen  op Social Media

 

Duur cursus: 3 dagen

Kosten training: €990

Locatie: Mediapark Hilversum

 

Onze trainers zijn professionele programmamakers die zelf iedere dag professionele films maken.

Meld u aan voor de cursus

4 Comments

 • Sven Duits schreef:

  Dit was echt een leuke training. Veel geleerd in korte tijd. Op een leuke en prettige manier leer je stap voor stap een mooie en goede film te maken. Filmen, interviewen, verhaal lijn, monteren, het komt allemaal aan bod. Aan het einde van de training kan je ook gewoon een leuke film maken. Wanneer je wil leren filmen en monteren met je smartphone of hierin wil verbeteren, volg deze training. De trainer is ook een ervaren, leuke en enthousiaste man met mooie verhalen uit de praktijk.

 • Annemarie de Graaf schreef:

  De training is een ontzettend mooie aanvulling in mijn werk als communicatie professional. Als je het eenmaal onder de knie hebt ben je eigenlijk een beetje verslaafd. Zo leuk en eenvoudig is het. Naast het functionele gedeelte van de training helpen de vele voorbeelden die Henk kan geven door zijn jarenlange ervaring met filmen.

 • Rhodi Klaring schreef:

  Professionele filmpjes maken en monteren wordt eenvoudig met deze training. Al op de eerste dag resultaat! De tweede en derde dag maken het compleet door structuur te geven aan opbouw en script. Het enthousiasme van Henk werkt aanstekelijk. Hij is creatief en kundig. Aanrader!

 • hugo lingeman schreef:

  Drie daagse cursus was heel waardevol. Ik video al wat langer; het onderdeel script schrijven was voor mij echt heel erg waardevol. Mijn videos zijn er echt een stuk beter door geworden. De aanpak van Henk is lekker praktisch: een beetje theorie en veel oefenen maakte het voor mij uiterst nuttig.

Leave a Comment

*

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.