Home
Courses
Cursus montage basic

Cursus montage basic

Character training biedt zowel Avid, Adobe Premiere als Final Cut Pro cursussen aan.

Cursus Montage Basic: Tijdens de Adobe premiere training en/of Avid training leer je stap voor stap je eigen item te monteren. Het zeer leerzame- en praktische lespakket wordt ondersteund door educatieve filmpjes. Binnen twee dagen ben je in staat geheel zelfstandig je materiaal in te laden en te monteren. Het doel van de montage basic cursus is de belangrijke edit functies te herkennen, begrijpen en een goede handeling snelheid te ontwikkelen. Na deze training is de cursist in staat om zelfstandig filmmateriaal om te toveren tot een professionele montage.

Zaken die in de cursus aan bod komen zijn o.a.:
* Inladen materiaal
* creëren van een project
* een project aanmaken/openen
* gebruik van Toolsets
* verschillende vensters
* begrippen als project, bin, clip, subclip, sequence
* navigeren door het materiaal, selecteren
* (sub)clips aan sequentie toevoegen verwijderen/plaatsen
* overgangen aanpassen (trimmen)
* geluid ondersteken
* synchroon houden van audio en video
* gebruik van muziek in een montage
* audio mixen
* effecten toepassen
* maken van titels

Duur 2 dagen
Niveau starters
Prijs: €890 excl BTW en incl apparatuur
Mail voor meer informatie over deze cursus naar Character Training

Meld u aan voor de cursus

7 Comments

 • Richard Smith schreef:

  In juli heb ik cursus Premiere Pro gevolgd. Was een klein groepje waardoor de cursus leider iedereen voldoende aandacht kon geven. Ik heb erg veel geleerd en alle vragen die ik had werden ook keurig behandeld.
  Nu vooral veel oefenen. Henk + Arnold bedankt, ik kom zeker nog terug voor een vervolg cursus

 • Piet de Blaauw schreef:

  Ik kan deze avid-cursus zeer aanbevelen. Het is prettig om in een kleine groep les te krijgen, de techniek wordt met veel geduld uitgelegd en de focus ligt op het zelf monteren.

 • Mirjam de Graaff - Regisseur BNNVARA schreef:

  Fijne makkelijke manier om te leren werken met Avid. Prettige docent en een leuke omgeving om les te krijgen. Echt een aanrader als je snel aan de slag wil met zelfstandig monteren.

 • Marlies schreef:

  Ik heb deze cursus (Premiere Pro) in juli 2018 gevolgd. De cursus was goed voorbereid en de cursusleider was zeer flexibel, waardoor er ook ruimte was voor aanvullingen op het standaard cursusaanbod door de cursisten zelf. Ik vond het heel prettig dat er niet te veel cursisten waren zodat het tempo goed kon worden aangepast aan de ervaring en kennis van de cursisten. Ook de locatie van de cursus is helemaal goed. Al met al een hele fijne cursus die ik kan aanbevelen.

 • Esra Tapan-Arslan schreef:

  In het voorjaar van 2018 heb ik een Avid cursus gevolgd van twee dagen. Wat een ontzettend leuke en leerzame lessen waren dat! Vanaf inschrijving tot na de cursus heb ik een fijne communicatie gehad met de organisatoren, warm ontvangen op de locatie en super goede begeleiding gehad. Ik, als beginner, stond er versteld van hoeveel je in zo’n korte tijd kunt leren. Het is wel belangrijk dat je ook na de cursus doorgaat met oefenen, anders ben je het snel weer kwijt. Dank nogmaals Henk en Gerard! 🙂

Leave a Comment

*

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.