Home
Courses
Presentatie cursus

Presentatie cursus

Presentatie-cursus

Cursus presentatietechnieken van Yvon Jaspers

Heb je de ambitie om televisiepresentator te worden, moet je voor je werk (grote) groepen mensen toespreken of ben jij diegene die klanten moet overtuigen om met jouw bedrijf in zee te gaan? Dan is de cursus presentatietechnieken van Yvon Jaspers een absolute aanrader.

Presenteren is een vak. Een voordracht houden voor een camera of een (grote) groep mensen lijkt voor sommigen misschien simpel, maar de realiteit is anders.

In deze drie daagse cursus van toptrainer Yvon Jaspers leer je hoe je je presentatie spannend en aantrekkelijk maakt voor een groot publiek. Daarbij kijken we naar ieder detail. Hoe gebruik je je stem en wat vertelt je lichaamshouding? Hoe leer je snel teksten en wat zijn manieren om de aandacht van je publiek vast te houden?

Hoe bereid je je goed voor en hoe zorg je ervoor dat je onder alle omstandigheden ontspannen over komt?

Yvon Jaspers:

“Aan het eind van deze cursus ken je jezelf beter en weet je waar jouw kracht als spreker /presentator ligt. Presenteren betekent ook kritisch in de spiegel durven kijken. Maar in de veiligheid van deze cursus en met een flinke dosis humor en zelfspot kun je enorme sprongen vooruit maken. Zoveel dat je staat te popelen om alles toe te passen in je volgende presentatie!”

Cursusprijs: €1950
Duur: drie dagen
Maximaal 6 personen
Mail voor meer informatie naar Character Training

Meld u aan voor de cursus