Home
Courses
Presentatie cursus

Presentatie cursus

Heb jij de ambitie om televisiepresentator, vlogger of een boeidende spreker voor grote groepen te worden? Dan is de cursus presentatietechnieken van de zeer ervaren presentatoren Yvon Jaspers en Karin Douma een absolute aanrader.

Presenteren is een vak. Een voordracht houden voor een camera of een (grote) groep mensen lijkt voor sommigen misschien simpel, maar de realiteit is anders. In deze cursus leer je hoe je je presentatie spannend en aantrekkelijk maakt. Daarbij kijken we naar ieder detail. Hoe bereid je je goed voor en hoe zorg je ervoor dat je onder alle omstandigheden ontspannen overkomt? Hoe gebruik je je stem en wat vertelt je lichaamshouding? Hoe  maak- en leer je snel goede teksten en wat zijn manieren om de aandacht van je publiek vast te houden? Een professionele presentatie training zal je de juiste handvaten geven om je publiek te blijven boeien.

Je wilt professioneel overkomen en ervoor zorgen dat je jouw doelgroep op de juiste manier bereikt. Dat je bij ze binnenkomt. Daarom kijken we ook naar jouw persoonlijke kracht. Waar liggen jouw sterke punten? Hoe kan je die nog beter uit de verf laten komen? Zodat je boodschap straks nog duidelijker overkomt.

Yvon Jaspers: “Aan het eind van deze cursus ken je jezelf beter en weet je waar jouw kracht als spreker /presentator ligt. Presenteren betekent ook kritisch in de spiegel durven kijken. Maar in de veiligheid van deze cursus en met een flinke dosis humor en zelfspot kun je enorme sprongen vooruit maken. Zoveel dat je staat te popelen om alles toe te passen in je volgende presentatie!”

Cursusprijs: €490 excl btw
Duur: 1 dag
Maximaal 6 personen / individuele- en incompany training mogelijk
Mail voor meer informatie naar Character Training

Meld u aan voor de cursus

One Comment

  • Rick Noorlander schreef:

    Character Training heeft mij geholpen met een presentatietraining op maat. Trainer Karin Douma stelt je op je gemak en leert je stap voor stap op intensieve en efficiënte wijze het vak. Een echte aanrader! Rick Noorlander – Presentator RTL Z

Leave a Comment

*

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.