Home
Courses
Professioneel filmen met je Smartphone

Professioneel filmen met je Smartphone

Effectieve Training Filmen op je Smartphone

De camera in je Smartphone is tegenwoordig van zo’n hoge kwaliteit dat je er professionele films mee kunt maken. Een uitkomst voor de alerte journalist/programmamaker die tijdens een nieuwsgebeurtenis of opnamedag extra opnames wil maken. Of voor de communicatie specialisten uit het bedrijfsleven, het maatschappelijke veld of de politiek. Opnames die bovendien direct op social media geplaatst kunnen worden. Een training filmen op je Smartphone is dus erg actueel en geschikt voor een zeer breed publiek.
Character Training verzorgt al 16 jaar opleidingen cameravoering en beeldtaal. De workshop ‘Professioneel filmen met je Smartphone’ wordt gegeven door Henk Harding, Mike Warmels en Johan Dijkstra, wiens iPhone-film ‘A Little More Drama’ vorig jaar werd uitgeroepen tot Beste Film tijdens het San Francisco Filmfestival.

Een praktijkgerichte training filmen op de Smartphone

Tijdens deze praktijk gerichte workshop leer je hoe je visueel het maximale uit je telefoon kan halen. Bovendien leggen we in deze training filmen op je de Smartphone ook de basisbeginselen van het filmen uit. Hoe maak je goede opnames en welke shots heb je nodig om een verhaal beeldend te kunnen vertellen?

De training ‘Professioneel filmen met je Smartphone’ staat vol met handige (technische) tips. Onderwerpen als focus, kadrering, diversiteit aan shots, montagegericht filmen en audio worden duidelijk uitgelegd tijdens de training. Voorbeelden en praktijkoefeningen leren je verder hoe je je smartphone moet hanteren. Na afloop van de training filmen op de Smartphone ben je in staat om professionele opnames te maken, een verhaal te monteren en dit op social media te plaatsen.

Duur cursus: Een dag

Cursus kosten: Vanaf 295€ excl BTW

Mail voor meer informatie naar info@character-training.nl

 

Professioneel filmen op je Smartphone vervolg training

Meld u aan voor de cursus

12 Comments

 • Tineke Bennema schreef:

  Zelfs een digibeet kan een leuk filmpje maken en dat in minder dan een dag tijd. Heel veel geleerd en het was nog leuk ook. Wij tekenen voor een vervolgles.

 • In mijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider ontmoet ik veel mensen en kom ik op verschillende plekken. Door de week heen verzamel ik zo al snel leuke en interessante “content”. Ik koos juist voor Henk Harding zijn training vanwege ook zijn achtergrond en invalshoek als programmamaker. Tijdens de dag merkte ik dat het al snel verder ging dan ‘alleen de techniek’. Hoewel dat eerste ook zeker waardevol was. Praktisch, luchtig en leerzaam – een aanrader!

 • Mariska Geene schreef:

  Een van de meest praktische en bruikbare cursussen die ik in jaren heb gevolgd! Door het gebruiksvriendelijke programma, maar zeker ook door de geduldige en inspirerende uitleg van Henk Harding. Zelfs voor een digibeet begrijpelijk en mogelijk om nu dus je eigen filmpje te kunnen maken, met muziek en met Voice Over. Waar je ook bent en meteen ook plaatsen waar je maar wilt. Nieuwe skill erbij, met ongekende mogelijkheden in een eenvoudig programma!

 • Klaas van der Eerden schreef:

  Het was een zeer leerzame dag. Ik wist dat het allemaal kon maar hoe? En dat het eigenlijk ook zo eenvoudig blijkt te zijn! Hele praktische en doelgerichte cursus van slechts 1 dag! Bedankt! Zo nu ga ik weer verder met filmen met m’n Iphone .. (pas op deze cursus werkt verslavend!)

 • Frits Sissing schreef:

  Ik heb de training gevolgd. Wat een leuke, boeiende en vooral leerzame dag. En wat kan ik opeens professionele video’s maken met mijn iphone!! Nooit geweten. Een eye-opener. Zeer goed voor mij om te gebruiken op bijv. mijn social media 🙂

Leave a Comment

*

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.