Home
Courses
Professioneel filmen met je Smartphone

Professioneel filmen met je Smartphone

Effectieve Training Filmen op je Smartphone

De camera in je Smartphone is tegenwoordig van zo’n hoge kwaliteit dat je er professionele films mee kunt maken. Een uitkomst voor de alerte journalist/programmamaker die tijdens een nieuwsgebeurtenis of opnamedag extra opnames wil maken. Of voor de communicatie specialisten uit het bedrijfsleven, het maatschappelijke veld of de politiek. Opnames die bovendien direct op social media geplaatst kunnen worden. Een training filmen op je Smartphone is dus erg actueel en geschikt voor een zeer breed publiek.
Character Training verzorgt al 16 jaar opleidingen cameravoering en beeldtaal. De workshop ‘Professioneel filmen met je Smartphone’ wordt gegeven door Henk Harding, Mike Warmels en Johan Dijkstra, wiens iPhone-film ‘A Little More Drama’ vorig jaar werd uitgeroepen tot Beste Film tijdens het San Francisco Filmfestival.

Een praktijkgerichte training filmen op de Smartphone

Tijdens deze praktijk gerichte workshop leer je hoe je visueel het maximale uit je telefoon kan halen. Bovendien leggen we in deze training filmen op je de Smartphone ook de basisbeginselen van het filmen uit. Hoe maak je goede opnames en welke shots heb je nodig om een verhaal beeldend te kunnen vertellen?

De training ‘Professioneel filmen met je Smartphone’ staat vol met handige (technische) tips. Onderwerpen als focus, kadrering, diversiteit aan shots, montagegericht filmen en audio worden duidelijk uitgelegd tijdens de training. Voorbeelden en praktijkoefeningen leren je verder hoe je je smartphone moet hanteren. Na afloop van de training filmen op de Smartphone ben je in staat om professionele opnames te maken, een verhaal te monteren en dit op social media te plaatsen.

Duur cursus: Een dag

Cursus kosten: Vanaf 295€ excl BTW

Mail voor meer informatie naar info@character-training.nl

 

Professioneel filmen op je Smartphone vervolg training

Meld u aan voor de cursus

12 Comments

  • Je moet als communicatieadviseur anno 2018 natuurlijk video’s kunnen maken, toch? Henk Harding heeft het ons in 1 dag geleerd, wat een efficiënte én leuke manier om onze basisvaardigheden op communicatiegebied aan te kunnen vullen!

  • Corinne Swart schreef:

    Wat een ontzettend leuke training was dit. In een dag tijd leer je hoe je een professioneel filmpje kunt maken voor zakelijke of privé doeleinden. Wij gaan dit bij de raadsgriffie van de gemeente Apeldoorn zeker inzetten.

Leave a Comment

*

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.