Home
Character Training Online Begeleiding

Character Training Online Begeleiding

Cursisten die ook na hun training vragen op ons willen blijven afvuren en door willen groeien in het maken van professionele films bieden wij de mogelijkheid van Online begeleiding. Binnen deze service kun je gebruik blijven maken van de expertise van onze trainers.  Cursisten die zich abonneren op Character Training Online Begeleiding hebben toegang tot de volgende diensten:

1) Beoordeling films.  We bekijken- en analyseren je film en voorzien deze van nuttige feedback waardoor je door kan groeien in het maken van professionele films.

2) Beoordeling scripts. Ga je een film draaien en ben je er niet helemaal zeker van of je script werkbaar- of goed genoeg is? Wij denken met je mee en doen suggesties die een beter eindresultaat opleveren.

3) Technische hulp en advies. Iedere filmmaker krijgt er mee te maken. Apparatuur die niet werkt of niet doet wat je voor ogen hebt. Met praktische tips proberen we je verder te helpen.

Kosten Abonnement Online begeleiding

4 maanden – €295

1 jaar – €750

2 jaar – €1250

Deze prijzen zijn excl. btw.

 

Werkwijze:

Cursisten kunnen hun vragen of wensen per mail indienen. Onze reactie (mail of telefoon) volgt z.s.m. maar in ieder geval binnen drie werkdagen.

Algemene Voorwaarden  ga naar  Algemene Voorwaarden Character Training Online Begeleiding